KICHIK VA OʻRTA BIZNES SUBYEKTLARIDA SUN’IY INTELLEKTNI JORIY ETISHNING STRATEGIK ISTIQBOLLARI - Shahriyor Kalandarov Baxtiyor o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik va o‘rta biznes subyektlarida sun’iy intellektni rivoylantirish, uni joriy qilish tizimini ishlab chiqish va strategik istiqbollarini rivojlantirish borasidagi bilimlar yoritib berilgan.