NOTURAR JOY OBYEKTLARIGA KADASTR HUJJATINI TAYYORLASH VA UNI DAVLAT RO‘YXATIDAN O‘TKAZISH - Yuldashev Akmaljon Olimovich; Qodirov Asadbek Abdujalil o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada bino va inshootlarning kadastr hujjatini tayyorlash va uni davlat ro‘yxatidan o‘tkazishning talablari hamda ketma-ketlik jarayonlari yoritilgan.