MUSBAT ANIQLANGAN MATRITSALAR ORQALI QURULGAN BAʻZI TENGSIZLIKLAR - Qosimov Abdullo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Musbat aniqlangan Blok matritsalarni Shur to’ldiruvchisi haqida tushuncha , Musbat aniqlangan matritsasini qo’llash , Musbat aniqlangan matritsasiga oid bir nechta teoremalar va misollar berildi.