O’RIN ALMASHTIRISHLAR VA O’RNIGA QO’YISHLAR TADBIQI - Beshimova Shaxnoza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur uslubiy matn kombinatorika va oliy algebraning fundamental bo‘limlaridan biri — o‘rin almashtirishlar va o‘rniga qo‘yishlar nazariyasiga bag‘ishlangan. Unda mavzuga oid asosiy matematik tushunchalar, qoidalar va ularning xossalari sodda va tushunarli tilda bayon etilgan.