CHIZIQLI TENGLAMALAR SISTEMASINI KRAMER USULI BILAN YECHISH TADBIQI - Beshimova Shaxnoza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu uslubiy material chiziqli algebraning eng muhim mavzularidan biri — chiziqli tenglamalar sistemasini (ChTS) determinantlar (Kramer qoidasi) yordamida yechishga bag’ishlangan. Matnda ikki va uch noma’lumli chiziqli tenglamalar sistemalarini yechish algoritmlari nazariy hamda amaliy jihatdan to’liq yoritilgan.