АДАБИЁТ ДАРСЛАРИДА ШЕЪРИЙ АСАРЛАРНИ ЎҚИТИШ МАСАЛАЛАРИ - Аллаяр Дарменов (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Мақолада умумтаълим мактабларда қорақалпоқ адабиёти дарсида шеърий асарларни ўқитиш ҳақида сўз юритилади. Бирнечта шеърий парчалар мисолга олинади. Илмий асослар билан ўз шахсий фикларини баён қилади.