ADABIY TANQIDDA ETYUD-MAKOLA - Hamrayeva Mexriniso (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqolada adabiy tanqidning faol janrlaridan biri adabiy-tanqidiy maqola va uning kichik bir shakli etyud-maqola haqida ma’lumot beriladi. Uning janriy xususiyatlari misollar orqali ko‘rsatiladi.