TA’LIM JARAYONIDA SUBYEKT–SUBYEKT MUNOSABATLARINI SHAKLLANTIRISHDA MULOQOT MADANIYATINING AHAMIYATI - Erkinov Ilxom Erkin o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim jarayonida subyekt–subyekt munosabatlarining mazmuni, pedagog va ta’lim oluvchi o’rtasidagi samarali hamkorlikni ta’minlashda muloqot madaniyatining o’rni yoritilgan. Shuningdek, ta’lim sifatini oshirish, shaxsning erkin fikrlashi, o’zaro hurmat va ishonch muhitini shakllantirishda pedagogik muloqotning ahamiyati tahlil qilingan.