TESTLASH TEXNIKALARIDAN FOYDALANISH: TA’LIM SIFATINI BAHOLASHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI - Saodatova Charos Rajabovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ta’lim jarayonida testlash texnikalaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Test topshiriqlarining ta’lim sifatini baholashdagi o‘rni, ularni tuzish tamoyillari, zamonaviy testlash texnologiyalari hamda test natijalarini tahlil qilish usullari tahlil qilingan. Shuningdek, kasb-hunar ta’limi muassasalarida testlash texnikalaridan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.