MAKTAB O‘QUVCHILARINING UZUNLIKKA SAKRASH TEXNIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - SH.VOXIDOV (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Anotatsiya. Maktab o‘quvchilarining uzunlikka sakrash texnikasini takomillashtirishning zamonaviy uslub va shakllari” mavzusiga bag‘ishlangan bo‘lib, unda umumta’lim maktablari o‘quvchilarining jismoniy tayyorgarligini oshirish hamda uzunlikka sakrash texnikasini samarali rivojlantirish masalalari ilmiy-uslubiy jihatdan tadqiq etilgan.