SAVDO VA XIZMAT KOʻRSATISH OBYEKTLARI NOMLARINING SHAKLLANISH OMILLARI (CHIRCHIQ SHAHRI MISOLIDA) - ATAYEVA SHAXNOZA KOSIMOVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur ilmiy ishning maqsadi Chirchiq shahridagi savdo va xizmat koʻrsatish obyektlari nomlarining shakllanish omillarini ilmiy yoritib berish. Tadqiqot natijalari sifatida Chirchiq shahar savdo va xizmat ko‘rsatish obyektlari nomlarining shakllanish omillari ilk bor tasniflandi. Tadqiqot materiali sifatida Chirchiq shahar hududlarida joylashgan savdo va xizmat ko‘rsatish obyektlari nomlari olindi.