SAMARQAND VILOYATI, PASTDARG’OM TUMANI, QO’QONI MAHALLASIDAGI AYRIM SHEVALAR LUG’ATI - Usmankulova Ezoza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada Samarqand viloyati, Pastdarg’om tumani, Qo’qoni mahallasi hududida joylashgan turli mavzularga oid shevalar lug’ati keltiriladi, izohlanadi, tahlil qilinadi.