ALPOMISH DOSTONIDA MUBOLAG’A - E.Usmankulova; M.J.Xasanova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada o’zbek xalq og’zaki ijodida dostonlar gultoji, eng durdona asar hisoblangan Alpomish dostonida keng o’rin olgan mubolag’a san’atining ishlatilish o’rinlari tahlil qilinadi, ko’rsatib o’tiladi.