O’ZBEK TILIDA TOVUSH O’ZGARISH HODISASI(FONETIK JARAYONLAR) - Axtamova Latofat (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Quyidagi maqolada o’zbek tilida tovush o’zgarish hodisasi- uning qonuniyatlari,qo’llanilish jarayonlari,va shevalarda so’z tejamkorligini ta’minlovchi unsur ekanligi haqidagi ma’lumotlar keltiriladi,izohlanadi,tahlil qilinadi.