ЎЗБЕКИСТОНДА КИЧИК ВА ЎРТА БИЗНЕС СУБЪЕКТЛАРИ УЧУН ҲУҚУҚИЙ ИМТИЁЗЛАР ВА УЛАРНИНГ ИҚТИСОДИЙ САМАРАДОРЛИГИ - Алимов Бектимур Кайпбергенович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Сўнгги йилларда мамлакатимизнинг кичик ва ўрта бизнесни ривожлантиришга алоҳида эътибор қаратилмоқда яратилган ҳуқуқий база, тадбиркорларга берилган солиқ ва божхона имтиёзлари, шунингдек, янги Меҳнат кодекси доирасидаги енгилликлар таҳлил қилинади. Мақола давомида имтиёзларнинг тадбиркорлик муҳитини яхшилашдаги ўрни ва мавжуд муаммолар юзасидан таклифлар берилган.