BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘QISH SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISHDA INTEGRATIV TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Muhammadova Marjona Mo‘min qizi; O.R.Avezov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qish savodxonligini rivojlantirishda integrativ ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Fanlararo integratsiya asosida tashkil etilgan darslarning o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, mantiqiy tafakkuri, matn bilan ishlash ko‘nikmalari hamda kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan.