UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA “YOG‘OCHDAN BUYUMLAR TAYYORLASH” TEXNOLOGIYASINI O‘QITISHNING PEDAGOGIK AHAMIYATI - Musayeva Muazzamxon Zokirxonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida "Yog‘ochdan buyumlar tayyorlash" texnologiyasini o‘qitishning pedagogik va amaliy ahamiyati tahlil qilingan. O‘quvchilarda mehnat madaniyatini shakllantirish, milliy hunarmandchilik an’analarini zamonaviy dizayn usullari bilan integratsiya qilish hamda muhandislik tafakkurini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, dars jarayonida "TeachStartup" modelini qo‘llash orqali o‘quvchilarning tadbirkorlik va ijodiy qobiliyatlarini oshirish istiqbollari bayon etilgan.