MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING RIVOJLANISHI VA TA’LIM TARBIYASI - Zokirova Shaxinabonu Sobirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning har tomonlama jismoniy,emotional va ijtimoiy rivojlanish , xususiyatlari zamonaviy ta’lim tarbiya usullari hamda bu jarayonda ota-ona va maktabgacha ta’lim tashkilotlarining hamkorligi yoritilgan.Shuningdek, raqamli texnalogiyalar asrida bolalar tarbiyasidagi dolzarb muammolar va ularning yechimlari tahlil qilingan