MAKTABGACHA TA’LIMDA MUSIQA RAHBARINING BOLALAR TARBIYASIDAGI O‘RNI - Muxtorova Gulbahor Usmonjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida musiqa rahbarining pedagogik faoliyati, bolalar estetik didini shakllantirish, ma’naviy-axloqiy tarbiya berishdagi roli ilmiy jihatdan yoritilgan. Musiqa mashg‘ulotlarining bolalarning hissiy dunyosiga, tafakkuriga va ijtimoiy xulqiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’limda musiqa rahbarining innovatsion metodlardan foydalanish, ijodkorlikni rivojlantirish va musiqiy muhitni yaratishdagi o‘rni tahliliy asosda ko‘rib chiqilgan.