ZAMONAVIY SANOATDA TITAN ISHLAB CHIQARISH POTENTSIALINI OCHISH - Eshonqulov Uchqun Xudaynazar o’g’li; Rasulov Murodjon Qahramon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Zamonaviy sanoat titandan foydalanish orqali o’zgartirilmoqda, bu ajoyib kuch, yengil xususiyatlar va korroziyaga chidamlilik bilan birga keladi. Titan metall butun dunyoda, aerokosmik muhandislikdan biotibbiyot sohalarigacha, qayta ishlash qobiliyati va mahsulotlarini yaxshilash qobiliyati tufayli keng qo’llaniladi. Ushbu maqola titanning afzalliklari, yangi texnikasi va qo’llanilishini ko’rsatib, uning ishlab chiqarishdagi keng ko’lamini muhokama qilishga qaratilgan. Ishlab chiqarishdagi innovatsiyalar uchun ushbu maqola sanoatdagi har qanday professional yoki yangi boshlanuvchilar uchun zamonaviy texnologiyalarni ierarxik tarzda o’zgartirish uchun titanga bo’lgan ehtiyoj haqida batafsil ma’lumot beradi.