ZARGARLIK SAN’ATI - M.B. Azimova; Maxmudova Malika Maxmud Qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada Zargarlik san’ati tarixi qadimiy hunarmandchilik turlari, Zargarlik buyumlari, zargarlik asbob uskunalari, zargarlik ustalari, zargarlik maktablari haqida ma ‘lumot berilgan.