O‘ZBEKISTON HUDUDIDA KULOLCHILIK SAN’ATI - M.B. Azimova; Xamroyeva Xolniso Alisherovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada Kulolchilik san`ati va uning rivojlanishi amaliy san`atda keng tarqalgan sohalari haqida yoritilgan. Kulolchilik san`ati ustalari, maktablari va kulolchilikda ishlatilgan asbob uskunalar to‘g`risida malumot berilgan.