ISHLAB CHIQARISH JARAYONIDA BOSHQARUV HISOBI VA ICHKI NAZORAT SAMARADORLIGINI BAXOLASH - Atajanova Dilafruz (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada korhonalarda ishlab chiqarish jarayonida boshqaruv hisobi va ichki nazorat samaradorligini baholash masalalariga to’xtalib o’tilgan. Shuningdek, samarali boshqaruvni tashkil etishda korporativ nazoratni o’rni va ahamiyatini yoritilgan. Bundan tashqari sohada mavjud muammolarni tahlil qilgan holda samarali taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.