ERKAKLAR YENGIL VA USTKI KIYIMIGA MOS MATOLAR TAHLILI - NASIROVA MUQADDAS BAXTIYAROVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mavzuning dolzarbligi, oldimizga qo‘yilgan maqsadga ko‘ra notipoviy qomatli erkaklarning kiyimga bo‘lgan extiyojlarini o‘rganish, ularni tahlil qilish asosida yangi turdagi sifatli trekotaj matolarining fizik-mexanik xususiyatlarini o‘rganish va tahlil qilish muxim axamiyatdan biri xisoblanadi.