BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI JISMONIY RIVOJLANTIRISHDA MILLIY HARAKATLI O’YINLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Dadaboyev Muzaffar Ergashevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini jismoniy rivojlantirishda milliy harakatli o’yinlardan samarali foydalanish.