AQSHNING “YUMSHOQ KUCH” STRATEGIYASI VA UNING ANTROPOLOGIK ASOSLARI - Zoirova Moxira Alimardonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu tezisda AQSh tashqi siyosatida “yumshoq kuch” konsepsiyasining shakllanishi va amaliyotda qo‘llanishi tahlil qilinadi. Xususan, uning antropologik asoslari – ya’ni madaniyat, qadriyatlar, identifikatsiya va xalqaro hamjamiyat bilan o‘zaro muloqot jarayonlari orqali ta’sir mexanizmlari yoritiladi.