TUMAN MARKAZLARI, KICHIK VA O’RTA SHAHARLARDA MUNTAZAM AVTOBUS YO‘NALISHLARIDA YO‘LOVCHI TASHISH FAOLIAYATINI TAKOMILASHTIRISH - Bobaxonov Mashxurbek Maqsud o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola tuman markazlari hamda kichik va o‘rta shaharlarda muntazam avtobus yo‘nalishlaridagi yo‘lovchi tashish faoliyatini takomillashtirish masalalarini tahlil qiladi. Kirishda mavjud vaziyat va umumiy muammolar yoritiladi, so‘ng tahlil va muhandamlarcha muhokama qismida joriy tizimdagi kamchiliklar, imkoniyatlar, hamda modernizatsiya usullari, ilg‘or tajribalar, raqamli texnologiyalar va birgalikda ishlash (stakeholder collaboration) yondashuvlari o‘rganiladi. Xulosa bo‘limida taklif va tavsiyalar bayon etiladi. Foydalangan adabiyotlar ro‘yxati 10 ta ishonchli manbaga asoslangan.