ADABIYOTSHUNOS OLIMLARGA BAG‘ISHLAB TUZILGAN BIBLIOGRAFIYALAR - Matmuradova Malika Isayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada shaxs kо‘rsatkichlarning dastlabki shakllanish jarayonlari, rivojlanish bosqichlar, boshqa bibliografik qо‘llanmalardan farqi, adabiyotshunos olimlarga bag‘ishlab tuzilgan bibliografik qо‘llanmalarda materiallarning joylashishi hamda yordamchi apparatlar bilan ta’minlangani haqidagi ma’lumotlar berilgan.