BIBLIOGRAFIK FAOLIYAT ICHKI TUZILISHINING ELEMENTLARI - Matmuradova Malika Isayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada bibliografik faoliyat ichki tuzilishining elementlari, bibliografik faoliyatning turlari, hujjatlarnining tarkibi turlari, bibliografiyalashning bosqichlari, bibliografik qо‘llanmani tuzish bosqichlari, spravka-bibilografik xizmat kо‘rsatish, og‘zaki yoki yozma shaklda bibliografik xizmat kо‘rsatish, bibliografik axborotni ishlab chiqish va iste’molchiga yetkazish yо‘llari, bibliografiyashunoslikda bibliografik mahsulotlarni klassifikasiyalashda asosiy belgilari haqidagi ma’lumotlar berilgan.