CHOLG‘U JROCHILIK SAN’ATIDA KOMPOZITORLAR VA BASTAKORLAR IJODI - Sobirov Otajon Zohidjon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada cholg‘u jrochilik san’atida kompozitorlar va bastakorlar ijodi haqida ma’lumotlar berilgan. Cholg’u ijrochilik san’atining taniqli bastakorlari haqida va asarlari haqida fikrlar yuritilgan.