QISHLOQ JOYLARDA TURMUSH SIFATINI OSHIRISHDA KICHIK BIZNESNI O’RNI - Bozorova Zulhumor Olim qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Tezisda Qishloq joylardagi kichik biznesning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, fermer xo‘jaliklari va hunarmandchilik orqali turmush sifatini yaxshilashdagi roli tahlil qilinadi. Asosan O‘zbekiston bo‘yicha o‘rganilgan faktlar, davlat siyosati, moliyaviy qo‘llab-quvvatlash choralari hamda ijtimoiy va iqtisodiy natijalar asosida tahliliy muhokama qilinadi.