QISHLOQ JOYLARDA TURMUSH SIFATINI OSHIRISHDA KICHIK BIZNESNING O‘RNI - Bozorova Zulhumor Olim qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola qishloq joylarda turmush sifatini yaxshilashda kichik biznesning rolini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda kichik biznesning qishloq iqtisodiyotini rag‘batlantirish, ish o‘rinlarini yaratish, infratuzilmani rivojlantirish va aholining daromad darajasini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashning samarali mexanizmlari va qishloq hududlarida turmush sifatini oshirishga ta’sir ko‘rsatadigan omillar haqida xulosa chiqarilgan.