BOLALARDA ENUREZNI DAVOLASHDA FIZIOTERAPEVTIK USULLARNING YANGI KOMBINATSIYASI - Boboraximov Ilhom Murodullayevich; To’xtamishev Muzaffar Hikmatxujayevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolada bolalarda enurezni davolashning zamonaviy yondashuvlari, xususan fizioterapevtik usullarning yangi kombinatsiyasi o‘rganildi. Enurez etiologiyasi va patogeneziga oid nazariy qarashlar, turli mamlakatlarda olib borilgan klinik tadqiqotlar tahlil qilindi. Tadqiqot natijalari fizioterapiya usullarining kompleks qo‘llanishi bolalarda siydik chiqarish refleksini mustahkamlashda samarali ekanligini ko‘rsatdi.