SЕRJANTLAR FAOLIYATIDA IMIJNING PSIXOLOGIK TAVSIFLARI - Ravshanov Lochinbek Urinovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola harbiy xizmatchilar faoliyatida imijning psixologik tavsiflariga bag‘ishlangan. Maqolada harbiy faoliyat, harbiy xizmatchi shaxsi, harbiy xizmat talabi, ushbu harbiy xizmat turini tanlash yoki tanlamaslikning barcha psixologik sabalari ham keng yoritilgan. Keltirilgan mulohazalar, tahlillar adabiyotlar ro‘yxatida keltirilgan manbalar asosida amalga oshirilgan.