TIBBIYOT OLIYGOHLARIDA PEDAGOGLARNING KASBIY MAHORATINI TAKOMILLASHTIRISHDA NAZARIY-AMALIY YONDASHUVLAR - Xudaybergenova D.X (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Malaka oshirish va qayta tayorlash tizimida pedagogik kasbiy kompetentligni rivojlantirish xususiyatlari yoritilgan. Tibbiy pedagogning kasbiy mahoratiniligi va uni innovatsion faoliyatda namoyon bo‘lishi. Kasbiy-pedagogik tayyorgarlik jarayonida tayanch, maxsus kompetensiyalar mazmuni berilgan bo’lib, tibbiy pedagogik kompetentlik, integrativ, innovatsion-kreativ yondashuvlar hamda tibbiy ta’lim jarayonida pedagogning kasbiy mahoratini ijodkorligini rivojlantirish omillari yoritilgan.