OILA HAQIDA AJDODLARIMIZ FIKRLARI - Bozorboyeva Zuhraxon Xoshimjonov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya Ushbu maqolada Odamlarimiz bilishi kerak.Biz uchun oila muqaddas,oilani saqlab qolmasak, biz o’zligimizni yo’qotamiz. Sh.M.Mirziyoyev. Ona tili va adabiyoti fani o’qituvchisi Bozorboyeva Zuhraxon Xoshimjonovnaning professional ta’lim tizimida ishlovchi o’qituvchi va ishlab chiqarish ta’limi ustalari uchun o’quv mashg’ulotlarida o’tkaziladigan “Ma’naviyat lahzasi”da foydalanish uchun “ Oila haqida ajdodlarimiz fikrlari” mavzusidagi maqola