KOMPETENT KADRLARNING JAMIYATDAGI SALOHIYATI - Normatova Muqaddas Baxodirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kompetent kadrlarning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati, ularning iqtisodiy, ijtimoiy hamda ma’naviy rivojlanishga qo‘shayotgan hissasi tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy davrda raqobatbardosh kadrlar tayyorlashning dolzarbligi, ta’lim tizimining bu jarayondagi o‘rni ham yoritilgan.