XORIJIY TILNI O‘QITISHDA AUTENTIK MATERIALLARNING AHAMIYATI - Risvayeva Charos Zaydilla qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada xorijiy tilni o‘qitishda autentik materiallarning ahamiyati, ularning talabalarda kommunikativ va madaniy kompetensiyalarni shakllantirishdagi roli yoritilgan. Tadqiqotda autentik materiallardan foydalanish orqali o‘quvchilarning real nutq muhitini idrok etish, so‘z boyligini kengaytirish va muloqotga tayyorgarligini oshirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Natijalar autentik materiallar o‘qitish samaradorligini oshirishda muhim omil ekanligini tasdiqlaydi.