SHAXSGA YO’NALTIRILGAN TA’LIM METODIKASINING ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDAGI AHAMIYATI - Rahimjanova Muqaddas Dilmurod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Tezisda shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim metodikasining nazariy asoslari, Yevropa pedagogik maktablari tajribalari va ularning O‘zbekiston ta’lim tizimidagi tatbiq imkoniyatlari yoritiladi. Tadqiqotlarda shaxsga yo‘naltirilgan yondashuv ta’lim samaradorligini oshiruvchi eng muhim omil sifatida asoslanadi.