GEMOFILIYA KASALLIGI HAQIDA - Abdunazarova Zulayxo Sharifqulovna; Gʻulomova Gulasal Shomurod qizi; Kenjayeva E'zoza Muxtor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:Ushbu maqolada bugungi kunda ayrim insonlarda uchrab turadigan irsiy kasallik hisoblangan gemofiliya haqida ma’lumot berilgan.