BADIIY USLUBDA SO’ZLASHUV USLUBI UNSURLARINING QO’LLANISHI - Asqaraliyeva Dilshoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada so’zlashuv uslubi xalq jonli nutqi ifodasi sifatida ko’rinishi, so’zlashuv uslubida publististik bo’yoqning ishlatilishi, so’zlashuv uslubiga xoslangan so’zlar ko’rib chiqiladi. Undan tashqari, ijobiy bo’yoqdagi so’zlar hamda salbiy ma’no bildiriruvchi so’zlar haqida ma’limot beriladi.