PERSONAJLAR NUTQIDA SO’ZLASHUV USLUBI FONETIK XUSUSIYATLARINING IFODALANISHI - Asqaraliyeva Dilshoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’tkir Hoshimov ijodi asosida so’zlashuv uslubining fonetik elementlari qo’llanishi tahlil qilinadi. Yozuvchi ijodidagi so’zlashuv uslubiga xos so’zlar va ularning fonetik xususiyatlari ko’rib chiqiladi.