YОSHLАR FUQАRОLIK MАDАNIYАTINING SIYOSIY AKSIOLOGIK TAHLILI - Abdullayev Barxayotjon Bo‘riyevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada siyosiy madaniyat va fuqarolik madaniyat tushunchalarining turli talqinlari va ta’riflari qiyosiy tahlil qilingan. Fuqarolik madaniyatining beshta mezoni asosida O‘zbekiston yoshlarining fuqarolik madaniyati xususiyatlari sotsiologik so‘rovnoma natijalari asosida siyosiy aksiologik tahlil qilingan va tegishli xulosalar bayon qilingan.