“O‘ZBEKISTON: IJTIMOIY O‘ZGARISHLAR” - Obidova Ruxshona Vohid qizi; I. Xudoynazarov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonda amalga oshirilayotgan islohotlar, uning jahon hamjamiyatidagi o‘rni, yurtboshimizning Xalqaro munosabatlarda va yurtimizda amalga oshirilayotgan dasturlari, ijtimoiy- siyosiy holat, mamlakatimizning avvalgi va hozirgi davr bilan tavofutlarini, yoshlarga jamiyatning yuksalishida yaratilib berilayotgan imkoniyatlar haqida soʻz boradi.