AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH: TARIX O’QITISHDA YANGI YONDASHUVLAR - Fayzullajonova Ruhshona Mansur qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anatosiya Ushbu maqolada tarix fanini o‘qitishda axborot texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Unda interaktiv dasturlar, elektron darsliklar va multimediali vositalar yordamida dars jarayonini samarali tashkil etish yo‘llari ko‘rsatilgan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar o‘quvchilarda tarixiy tafakkurni rivojlantirish va fanga qiziqishni oshirishdagi o‘rni tahlil qilingan.