METAFORIK TERMINLARNING TURLI TILLAR DOIRASIDA OIDLIGI HAMDA ULARNING INDIVIDUAL XUSUSIYATLARI. - Asliddinova Dilorom Ramiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada metafora va metaforik atamalarning turli tillar doirasida mansubligi hamda o’sha metaforalarda individual xususiyatlarning ta’siri yaqqol ochib beriladi.