YANGI O‘ZBEKISTON DAVRIDA KIKBOKSING SPORTINING RIVOJLANISHI VA UNING JAMOAT HAYOTIDAGI O‘RNI - Sohibjonova Niluzarxon Dilshodjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada kikboksing sportining O‘zbekistonda shakllanishi, rivojlanish bosqichlari, davlat siyosatidagi o‘rni, yoshlar tarbiyasiga ta’siri, zamonaviy texnologiyalar bilan uyg‘unlashuvi, xalqaro aloqalar va ilmiy izlanishlar asosida tahlil qilingan. Maqola sportni ommalashtirish, yoshlar sog‘lom turmush tarzini shakllantirish hamda kikboksingni milliy qadriyatlar bilan uyg‘unlashtirish masalalariga bag‘ishlangan.