YANGI O‘ZBEKISTON DAVRIDA VOLEYBOL SPORTINING RIVOJLANISHI - Mahmudov SHukurullo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston davrida voleybol sportining rivojlanish jarayoni, davlat siyosati asosida amalga oshirilayotgan islohotlar, sport infratuzilmasining yangilanishi, yoshlar orasida ommalashuvi, ayollar voleybolining o‘sishi va xalqaro maydondagi yutuqlar tahlil etiladi. Shuningdek, voleybol sportining ijtimoiy ahamiyati, ilmiy tadqiqotlar, sport texnologiyalarining qo‘llanilishi hamda istiqboldagi yo‘nalishlar yoritilgan.