TENNIS SPORTINING RIVOJLANISHI VA AHAMIYATI - O’ktamova Sevaraxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada tennis sportining jahon miqyosida va O‘zbekistonda rivojlanish bosqichlari, ijtimoiy-iqtisodiy va sog‘lomlashtiruvchi ahamiyati, 2024– 2025-yillardagi yangi davlat dasturlari, milliy sport siyosati hamda yoshlar o‘rtasida tennisni ommalashtirish yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Maqolada so‘nggi yillarda tennis infratuzilmasiga kiritilgan sarmoyalar, xalqaro natijalar, shuningdek, raqamli texnologiyalar asosidagi mashg‘ulot uslublari ilmiy tahlil qilinadi.