ҚОНУН ИЖОДКОРЛИГИ ТУШУНЧАСИ, УНДАН КЎЗЛАНГАН МАҚСАД ВА ВАЗИФАЛАР. - Джалилов Нигматулла Каримович (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотатсия:  ушбу  мақолада  муаллиф  томонидан  қонун  ижодкорлиги тушунчаси ва моҳияти, қонун ижодкорли жараёнига олимларнинг қарашлари, шунингдек,  қонунларни  қабул  қилиш  босқичлари  ва  уларни  ишлаб  чиқиш жараёнлари атрофлича муҳокама қилинган